2 veckor + 1 dag

2010-02-17
Oj, nu är det svårt att få tiden att räcka till. Mitt i allt valp-pjåsk, ska det fixas och grejas med Lyckseles noter, och självklart vill man även hinna med lite OS. Himla skoj när det går så bra för Sverige, och i synnerhet Norrland! Ni vet väl allihop, att "LJUSET KOMMER FRÅN NORR!!!" (ler)

Elvorna har haft tendens till lite diarré. Ingen större fara på taket, för det är inte allihop och hela tiden. Började i förrgår, var rätt lugnt igår, aningen mer idag, men ändå på väg åt rätt håll. Vi vägde dem igår igen, och nu var det Lola som sackade lite i sin kurva. Men hon är så pass stor sen tidigare, så det ska inte vara nån fara på taket. De som sackade förra invägningen, var riktigt på G nu.
Vi passade även på att fotografera hela gänget (singel-bilder), så att man verkligen har 2-veckorsbilder på hela gänget var för sig också. Inget lätt projekt! Har för avsikt att göra en valpbok med alla syskon och föräldrar, så alla valpköpare får med sin valp. Eller förmodligen skickat till sig, eftersom man vill ha med hela tiden från dag 1 till 8 veckor. Det är något jag hade önskat från både Aki och Senna, givetvis Kickan också, men där får vi allt vara glad att vi vet när hon är född ens...
Jag har jobbat i småttingarna lite blåbärspurré, och det verkar fungera mot diarrén. Peppar, peppar, ta i trä!
Ikväll har vi också fixat del 1 av avmaskningen, som blir ett återkommande moment vecka 4, 6 och 8 också. Det gick faktiskt nästan lättare än förväntat, även om det var tendens till "läckage" på några skrot-ungar.

Känns lite skumt att jag påbörjade mitt inlägg i förmiddags, medan man ännu gick omkring med någon form av "olympiskt guldrus" i kroppen. Nu känner man sig ganska deppig, och är mest bara glad att Anja lever och kan röra sig för egen maskin. Att gå i princip oskadd ur den kraschen... Om hon är som katten, har hon nog redan förbrukat ett antal av sina nio liv... Att Anja´s karriär oavsett om den här kraschen hade kommit eller inte, ändå går mot sitt slut, känns lite som när Schumie slutade med F1 = tomt! Ingen av de andra tjejerna, eller för all del killarna, har utmärkt sig så man tagit till sig dem som man gjort med Anja... Det är nåt särskilt med "
Tärna-folket"!

En 2-veckor gammal prinsessa!


Ytterligare en 2 veckors elva


En stolt observerande pappa!


På utflykt utanför valplådan, bredvid mattes säng på ett täcke med
"morsan". Samtliga 12 "utflyktare" verkade gilla läget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0