Vaccinerade!

2010-04-30 Valborgsmässoafton
Idag har vi vaccinerat gänget som är kvar, och det gick bra som vanligt. Då vi ändå har så lite hundar nu, så tog vi med katterna och vaccinerade dem samtidigt! (ler) Pricken har ju alltid varit liten och mager, men vi upplever att han tunnat ur sig ännu mer sista tiden. Så där tog vi även blodprov och lät göra en hälsoundersökning. Men tack och lov visade det inte på några som helst defekter!
Ingen av valparna sa ett knyst när de blev vaccinerade, och Pirelli och Danica han ta sig en tupp-lur innan de fick sin ny-besiktning. Vet inte riktigt vad det skulle vara bra för, men nu är det gjort och som väntat visade den inte på något heller. Bara friska och fina små troll!
Peppar, peppar ta i trä, men ingen av dem visar ännu på någon reaktion på vaccinet heller! Lola blev lite febrig efter 8-veckors vaccinet, men hon verkar tack och lov vara den enda i gänget som behövt må dåligt. Penske fick kräkas i bilen på väg till veterinären, och Andretti på vägen hem. Men det blir liksom lite extremt när man har så många, så det blir lite livligare än en normal bilsituation. Brås de bara det minsta på f a sin mor, så blir bilåkandet nemas problemas. Kickan älskar nämligen att åka bil! I alla fall tänkte vi nu börja ta en liten bilrunda då och då med någon i taget, så de får börja träna även på den biten. Ett lagom komplement till koppel-träningen, och den övriga träningen hemma.

Koppelträningen framskrider förövrigt jätte-bra, och vi passade på att ta oss en runda innan vi åkte till veterinären. De är så duktiga våra troll!


Pirelli och Danica somnade som vanligt hos veterinären! Pirelli
dessutom på samma plats som förra gången; under bordet!


Charm-trollet Jackie


Danica med aningen rejält uppfällda öron på kökssoffan!


Niki och Pirelli


Niki


Niki och Pirelli


Niki tycker det är skoj med vattnet från stupröret


Jackie tuggar Ölandstok...


Grävmaskenen Andretti


Robert saboterar Jackie och Pirelli´s flyktväg


Mega-grävmaskinen Danica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0