Penske 16 kg!!!

2010-04-26
Så fick vi då äntligen avmaskningsmedlet med posten idag, aningen senare än beräknat. Men vad gör man, det är bara att gilla läget. Vägningen, som numera får ske tillsammans med husse på vanlig våg, visade att Penske drar ifrån i vikt-toppen. Han är nu uppe i fantastiska 16 kg!!! Det fantastiska är att han absolut inte är rund, utan bara stor. Gigantiska tassar, och grov hela puss-pojken! Jackie är fortfarande lättast med sina 11,8 kg, men hon hon har tagit in några hekto på Danica och Niki nu. Övriga kvarvarande gänget väger från 12,5-13,5, där jag förutsätter att Andretti med sina 13,5 är den näst tyngsta av alla valpar fortfarande. Malin hade vägt Mansell / Ozzy igår, och han vägde drygt 12,5 har jag för mig att hon sa.

Idag har Penske hittat en ny favorit-plats; fåtöljen jag fått låna av mamma och pappa för att sitta utmed valplådan. Den står numera vid dörr-öppningen till vardagsrummet, och agerar av och till grindhållare.


Vi stänger för så de får hålla sig i köket på natten, så Senna och Kickan får lite lugn och ro. Ja, för all del även vi själva! (ler) Funkar i alla fall bra. De sover hela natten utan problem, ändå till valp-larmet går mellan 05-06.

Gänget har varit ordentligt vilda idag, mellan sina tupplurer. Nu blev jag precis avbruten av att det lät som om husse inte riktigt hade läget under kontroll... Det visade sig också att man hade grävt ett fint hål i en soffdyna!!! Shit pommes frites! Kan tala om att vi absolut inte har råd att köpa ny soffa, så det blir till att gå och fixa så bra som möjligt med nål och tråd... Det är i lägen som nu man tar sig för pannan, drar några djupa andetag, och fortsätter att njuta av tillvaron som valp-mamma! (ler)


Danica och Andretti busar i soffan


Precis på den här platsen är det nu grävt en ca 3 dm lång reva
alldeles mot ryggstödet... Nål och tråd! Ny soffa? Nej!!!


Danica Panica Bus-frö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0