Bus-ungar!

2010-04-07
Igår kväll drog vi om staketet, och placerade det mer mot gräsmattan. Det finns fortfarande en massa olämpliga saker att tugga på, men dock aningen mindre risk för magen fylld av sten!

När jag skulle flytta Bregott-paketet i kylskåpet, råkade jag tappa smörkniven på golvet. Vipps myllrade det av valpar vid fötterna, och snabbast var Andretti som drog iväg med kniven i bädden! Riktiga små hulliganer, våra trollungar! (ler)

Dubbla inbrott i data-rummet igår, så nu är det "dörr stängd" som gäller till vi kommer på en bättre fastsättning av gallret!

Inbrotten i vardagsrummet har åtminstone upphört för stunden, då husse "minerat" med 14 kg styrketräningsvikter, inuti det gallret är förankrat i, utöver fåtöljen som står mot gallret. Riktiga små "Hodini`s" vi har här! (ler)

Igår fick Kickan vara på en spring-tur till Axelsvik med moster-Åse. Extra bra nu, då jag är förkyld och inte riktigt på hugget för någon längre runda med älsklingarna! Hade tydligen gått bra också, så vi är stolt över löpar-stjärnan!!! (ler)


Bus-fian Andretti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0