1 år idag!!!

2011-02-02
Vem hade kunnat ana för på dagen ett år sedan, hur den dagens händelser så totalt skulle komma att förändra livet?! Idag är nämligen race-valparnas 1-års dag! Underbara trollungar, alldeles nyss satt jag där vid valplådan och vakade nästan dygnet runt. Numera 42 kg Penske, rymdes i mina kupade händer när jag fick igång hans andning! Backar man bandet ytterligar några månader, var jag lycklig och ovetande en-hundsägare. Här sitter jag nu som lycklig 7-hundsägare, som dock torkar min svett och sliter mitt hår ibland. Min klyscha "att vandra mellan eufori och vansinne" stämmer väldigt bra, men tilläggas bör att det är klar övervikt för det förstnämnda!!!

Vi har hunnit med mycket under det här året, både positivt och negativt. Hundattacken på Niki har ställt till det, och vi har mycket extra jobb pga den. Tyvärr. Hon är livrädd för andra hundar. Skäller som en galning och raggar, men om hon kommer nära är hon inte i närheten av att vilja slåss. Men hennes attityd är ju inte den bästa för att den andra hunden ska förstå...
Vi har börjat få ranguppgörelser i flocken, och det verkar stämma som jag läst, att det är mer otur än tillhörande vanligheterna att det förekommer skador. Men givetvis var ju vi tvungna att ha lite otur, så i förra veckan fick vi sy ett sår på Nikis hals med ett gäng stygn, och Dani har ett sår på benet som jag får pyssla om dagligen. Båda är insatta på antibiotika, och kunde därför inte få sitt 1-års vaccin med övriga gänget i måndags. Pirelli, Jackie och Penske var rena mönster-hundarna när de fick sina vaccin!

Danica har nu löpt i ca en vecka, och hon är då sista tjejen i den här löpomgången i vårt gäng. Är väl lite därför vi haft extra mycket uppgörelser, då hormonerna åker berg-o-dalbana i huvudet på henne! Monza började löpa i måndags, och enligt vad jag hittills hört, så väntar vi nu bara på Lövis så har hela gänget gjort bort sitt. Andretti har t o m hunnit börja löpa en andra gång, men hon är ju en etta! Först-född, först att löpa.. AndrETTi!!!

Idag har jag bakat tårta till oss i födelsedagsfamiljen, samt har blodpudding på tork i ugnen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0