1:a doppet!

2010-06-21
Efter att själv ha varit rejält risig en vecka, var vi åter på plan och tränade hund igår. Vi hade med oss kusin-Linnea som god hjälp och hade dessutom turen att få assistans av kusin-William och hans kompis Karl när vi ringtränade. Perfekt att ha en ledare / hund, och de var dessutom jätte-duktiga!
Hundarna var jätte-duktiga, och det märks att Linnea varit mycket med hundarna, för Pirelli hade för en gångs skull inte bara fokus på mig, utan var jätte-duktig även med Linnea.
Därefter blev det lite eftersök med valpisarna, innan det blev dags för "söka leksak" med Kickan. Så duktig hon var den här gången. Mycket lugnare och mer metodisk än förra gången, och hon har även blivit mycket lugnare i allmänhet sedan vi började med spår. Rekommenderas!

Idag har valparna fått en ordentlig motionsrunda, trots att jag egentligen är väldigt sparsam med det för att inte fresta på lederna eller utveckla en stressad hund, inväntar egentligen det magiska halvåret. Men nu åkte de bil upp till plan, och fick därefter gå spåret. I halvtid fick de för första gången bada, och ni skulle ha sett hur galna de blev!!! Det gick jätte-bra att gå spåret också, för vi har toppen-kompisar från Örebro här på besök, så vi hade förare till alla hundar. Inga bilder den här gången, och tur var det att jag inte hade nån kamera, för många var det som plaskade av sig på matte efter sina dopp!!! Bara Niki och Kickan simmade, men övriga hade rejäla språngmarscher i vattnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0